FOOD IMPERIUM UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Imperium Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 23:53 Slappe friet, saus in het bakje gegooid en kroket helemaal kapot
1 okt 2022 om 22:02 Eten was lekker maar moest iets van een half uur wachten op mijn bestelling nadat ik bericht had gekregen dat mijn bestelling klaar was en zo besteld zou worden.
30 sep 2022 om 22:22 Koude, slappe, smakeloze patat
28 sep 2022 om 10:16 eten was koud en een half uur te laat
27 sep 2022 om 17:03 Helaas waren de frietjes heel slap
27 sep 2022 om 10:28 No salt or tissue or fork . Food was very spicy for me i could not eat anything except the fries wich i had to eat them with my hand and without salt... money back !
27 sep 2022 om 2:15 Locatie buiten bezorg gebied samen met de leidinggevende toch wat kunnen regelen! Eten was heerlijk en iedereen heeft genoten! Wederom topservice zoals altijd!
25 sep 2022 om 21:52 Helaas zat de saus van de friet er niet bij.
23 sep 2022 om 13:52 De bezorgtijd was zeker 1 uur en 45 minuten en de patat was super slap.
23 sep 2022 om 8:47 Portie friet besteld die totaal niet gaar waren erg zonde.
22 sep 2022 om 23:10 Ja
17 sep 2022 om 22:21 Friet had in volledig afgesloten zak gezeten denk ik. Niet te eten. Totaal slap.